Bjerkely Folkehøyskole har fokus på det visuelle. Fagtilbudene våre er Foto/Professional Photography, Tegneserie, Kreativt Ballspill/Sports management - KinBall, E-sport, Spillutvikling og Kreativ Livslære, samt mange spennende valgfag for både de aktive og for de som liker mer stille aktiviteter.

Ved å fokusere på det visuelle får vi mange svært kreative elever som deler mange av de samme interessene med ønske om mer kunnskap innen sitt fagfelt. Dette skaper et veldig godt miljø, og sannsynligheten er stor for at du vil få venner for livet på Bjerkely. Vi har elever i alle sjangere, fra de som virkelig vil satse på fag de ønsker å studere i videre utdanningsløp, til de som vil ta seg et friår hvor de kan dyrke hobbyene sine. Hvert år velger flere elever å studere videre på blant annet Fotofagskolen i Trondheim og Norges Kreative Fagskole i tillegg til en rekke skoler i utlandet, mens andre igjen velger helt andre retninger.

Hva skjer på Facebook?

Har du hørt det? Neste høst starter vi med Cosplay & Cons linje! Kjenner du noen det hadde passet for?
I dag har alle elevene på foto fått sitt helt eget lomokamera! Dette analoge kameraet blir det mange kule effekter av!
Da er første dagen med cosplay- valgfag unnagjort, og mange er allerede godt igang med cosplayet sitt. Følg oss videre ????????
Samarbeidsløype på Bjerkely! Potetstafet, kims lek, fotballgolf, miming i blinde, og menneskelig pyramide var bare noe av de utfordingene elevene fikk! Dette fanget vår miljøarbeider Lena på bilder!
Skip o´hoi! Her snakker vi båter som synker, innsats, viljestyrke fra en annen verden, teamfølelse, heiagjenger, vind og storm. Som tatt rett ut fra en actionfilm!! Sjekk ut bildene fra årets tradisjonelle pappbåt konkurranse! Du kan kanskje se hva utfordringen er? Jo, det er nettopp å bygge en båt som skal over elva raskest mulig, eller med mest mulig stil!!
Tegneserie, spillutvikling og e-sportelever er på vei til årets tegneseriefestival Raptus i Bergen! Dette har vår miljøarbeider Ellen fanget på bilder :)
Skoleåret er i gang, og det skjer litt av hvert rundt på skolen. Fotoklassen har de siste dagene laget sitt eget kamera ut av pappesker, og i dag ble kameraene tatt i bruk! Spennende! ????????
Da er skoleåret offisielt i gang!! Her er noen bilder fra åpningsfesten, med taler fra rektor, miljøarbeidere og selveste ordføreren, og elevene har fått sett hele sin klasse for første gang! Nå flyttes det inn på internater, og foreldre vender nesa hjemover! Slapp av, vi skal ta godt vare på ungdommene deres :D
Cookies