Bjerkely Folkehøyskole har fokus på det visuelle. Fagtilbudene våre er Foto, Tegneserie, Kreativt Ballspill, E-sport, Spillutvikling og Kreativ Livslære, samt mange spennende valgfag for både de aktive og for de som liker mer stille aktiviteter.

Ved å fokusere på det visuelle får vi mange svært kreative elever som deler mange av de samme interessene med ønske om mer kunnskap innen sitt fagfelt. Dette skaper et veldig godt miljø, og sannsynligheten er stor for at du vil få venner for livet på Bjerkely. Vi har elever i alle sjangere, fra de som virkelig vil satse på fag de ønsker å studere i videre utdanningsløp, til de som vil ta seg et friår hvor de kan dyrke hobbyene sine. Hvert år velger flere elever å studere videre på blant annet Fotofagskolen i Trondheim og Norges Kreative Fagskole i tillegg til en rekke skoler i utlandet, mens andre igjen velger helt andre retninger.

Siste nytt fra Bjerkely

Workshop i Blender

Bjørnar Frøyse er 3D modellør for Krillbite Studio som har gitt ut storspillet Among The Sleep. Denne uka har han lært elevene å bruke 3D programmet Blender.

Foreldrefest høst

I dag har det vært foreldrefest på Bjerkely! Foreldrene har fått være med på aktiviteter i klasserom, som å tegne, fullføre tegneserier, se et animert spill bli laget, og ta familiebilder i ...

Cosplaybilder

Leter du etter bilder av deg fra SpillExpo 2015, så sjekk ut vår Facebookside. Her er det mange kule cosplaybilder.

Workshop for spillutvikling

Våre spillutviklingselever har for tiden en photoshopworkshop i bruk av farger og fargevalg. Dette er kunnskap som kan heve et spill til nye høyder. Og påvirke oss kjøpere i forhold valg av for...

NM medaljer til Bjerkelyelever

Guri Tyse og Eline Wettre tok henholdsvis sølv og bronse under årets NM i Speedminton.

Hva skjer på Facebook?