Bjerkely Folkehøyskole har fokus på det visuelle. Fagtilbudene våre er Foto/Professional Photography, Tegneserie, Kreativt Ballspill/Sports management - KinBall, E-sport, Spillutvikling og Kreativ Livslære, samt mange spennende valgfag for både de aktive og for de som liker mer stille aktiviteter.

Ved å fokusere på det visuelle får vi mange svært kreative elever som deler mange av de samme interessene med ønske om mer kunnskap innen sitt fagfelt. Dette skaper et veldig godt miljø, og sannsynligheten er stor for at du vil få venner for livet på Bjerkely. Vi har elever i alle sjangere, fra de som virkelig vil satse på fag de ønsker å studere i videre utdanningsløp, til de som vil ta seg et friår hvor de kan dyrke hobbyene sine. Hvert år velger flere elever å studere videre på blant annet Fotofagskolen i Trondheim og Norges Kreative Fagskole i tillegg til en rekke skoler i utlandet, mens andre igjen velger helt andre retninger.

Hva skjer på Facebook?

Mens fotoelevene var på Nordic Light denne helga har det vært game jam her på skolen i regi av spillutvikling! Det vil si: Å lage et spill på bare 48 timer! Temaer for denne game jam var "kontraster" og "strech", og alle elevene har fått mulighet til å kunne være med å lage spill på tvers av linjer. Jesper Guttormsen og Sebastian Vråle har sammen med lærerne hjelpet til med regi, idéutvikling og gjennomføring! Her er noen screenshots fra resultatene!! Vi er imponert!!
Fotoklassen har nå vendt nesa hjem igjen til Arneberg, etter fem begivenhetsrike, motiverende og inspirerende dager takket være herlige Nordic light!!! Helt utrolig! Tusen tusen takk til Nordic light festivalen, Morten Krogvold, Espen Rasmussen, Ralph Gibson, Saga Sig, Giacomo Brunelli, Poppefamilien, Jerry Uelsmann, Hilde Carling, Audun Rikardsen og alle de andre flotte foredragsholderne vi har vært så heldig å få høre dette året!! Dette er en tur vi aldri kommer til å glemme!
I dag tok fotoelevene, lærer og selveste rektor turen til Nordic light i Kristiansund! Helt herlig å bli presentert av selveste Morten Krogvold som den (en av de) beste skolen i hele Skandinavia! Det er et utrolig nivå på elevenes arbeider! Bildene vil være å se på Eriksen bygget i 2.etg under hele Nordic light! Anbefaler alle som har mulighet til å ta en titt innom! Vi gleder oss masse til fortsettelsen her i Kristiansund!!
PROGRAM JUBILEUMSSTEVNET 2016 Fredag 27. mai 19.00 Kveldsmat/innkvartering 20.00 Kåseri: Bjerkely – før og nå Sosial samling med mimring og utveksling av gode historier. Lørdag 28. mai 09.30 Frokost 10.30 – 11.00 Annerledes andakt. Bildeserien ”Da ordet ble bilder” vil bli vist. Bildene er et utdrag fra elevoppgaver på skolen de siste årene. Elevene har selv tolket bibelvers og fotografert. Bildene er satt sammen med musikk i en presentasjon som gir rom for ettertanke. 11.00 – 12.00 Registrering/betaling 12.00 Kullsamlinger/presentasjon i gymsalen. ”Best of”- presentasjon av siste års elevers arbeid. 14.00 Middag 15.00 Kullfotografering (foregår ute, hvis oppholdsvær) 16.00 Kullsamlinger 19.00 Kveldsmat (kullsamlinger fortsetter så lenge man holder ut!) Søndag 29. mai 09.30 Frokost
I dag har det vært en superfin dag med familiedag her på Bjerkely! Det har vært opplegg i klassene som tegning, spill, bygging av skoeskekameraer og fremkalling av bilder tatt med disse. God middag, og gode samtaler. Med en flott samling i gymsal med kor, bilder og taler. En riktig trivelig dag!
10 års jubilant i 2016 ? ? ? ? Gikk du på Bjerkely i 2005/2006, ja - så skal du finne deg igjen på dette bildet fra dette skoleåret :) Lørdag 28.mai er det jubileumsstevne her på Bjerkely og vi vil gjerne ha deg med. Vi trenger hjelp til å finne igjen alle elevene fra kullet ditt, noen skifter adresse, noen skifter navn, så alle klarer vi ikke å spore ved våre enkle søk som vi har tilgang til. Kanskje noen av dere har møteplasser pr idag, enten på sosiale medier eller ute i distriktet, så hjelp oss og hverandre med info - bli med å lag tidenes jubileums-treff :) Det er anledning til å komme på fredag, med overnatting til søndag, og program for helga kommer snart :)
20 års jubilant i 2016 ? ? ? ? Gikk du på Bjerkely i 1995/1996, ja - så skal du finne deg igjen på dette bildet fra dette skoleåret :) Lørdag 28.mai er det jubileumsstevne her på Bjerkely og vi vil gjerne ha deg med. Vi trenger hjelp til å finne igjen alle elevene fra kullet ditt, noen skifter adresse, noen skifter navn, så alle klarer vi ikke å spore ved våre enkle søk som vi har tilgang til. Kanskje noen av dere har møteplasser pr idag, enten på sosiale medier eller ute i distriktet, så hjelp oss og hverandre med info - bli med å lag tidenes jubileums-treff :) Det er anledning til å komme på fredag, med overnatting til søndag, og program for helga kommer snart :)
25 års jubilant i 2016 ? ? ? ? Gikk du på Bjerkely i 1990/1991, ja - så skal du finne deg igjen på dette bildet fra dette skoleåret :) Lørdag 28.mai er det jubileumsstevne her på Bjerkely og vi vil gjerne ha deg med. Vi trenger hjelp til å finne igjen alle elevene fra kullet ditt, noen skifter adresse, noen skifter navn, så alle klarer vi ikke å spore ved våre enkle søk som vi har tilgang til. Kanskje noen av dere har møteplasser pr idag, enten på sosiale medier eller ute i distriktet, så hjelp oss og hverandre med info - bli med å lag tidenes jubileums-treff :) Det er anledning til å komme på fredag, med overnatting til søndag, og program for helga kommer snart :)
40 års jubilant i 2016 ? ? ? ? Gikk du på Bjerkely i 1975/1976, ja - så skal du finne deg igjen på dette bildet fra dette skoleåret :) Lørdag 28.mai er det jubileumsstevne her på Bjerkely og vi vil gjerne ha deg med. Vi trenger hjelp til å finne igjen alle elevene fra kullet ditt, noen skifter adresse, noen skifter navn, så alle klarer vi ikke å spore ved våre enkle søk som vi har tilgang til. Kanskje noen av dere har møteplasser pr idag, enten på sosiale medier eller ute i distriktet, så hjelp oss og hverandre med info - bli med å lag tidenes jubileums-treff :) Det er anledning til å komme på fredag, med overnatting til søndag, og program for helga kommer snart :)
50 års jubilant i 2016 ? ? ? ? Gikk du på Bjerkely i 1965/1966, ja - så skal du finne deg igjen på dette bildet fra dette skoleåret :) Lørdag 28.mai er det jubileumsstevne her på Bjerkely og vi vil gjerne ha deg med. Vi trenger hjelp til å finne igjen alle elevene fra kullet ditt, noen skifter adresse, noen skifter navn, så alle klarer vi ikke å spore ved våre enkle søk som vi har tilgang til. Kanskje noen av dere har møteplasser pr idag, enten på sosiale medier eller ute i distriktet, så hjelp oss og hverandre med info - bli med å lag tidenes jubileums-treff :) Det er anledning til å komme på fredag, med overnatting til søndag, og program for helga kommer snart :)
60 års jubilant i 2016 ? ? ? ? Gikk du på Bjerkely i 1955/1956, ja - så skal du finne deg igjen på dette bildet fra dette skoleåret :) Lørdag 28.mai er det jubileumsstevne her på Bjerkely og vi vil gjerne ha deg med. Vi trenger hjelp til å finne igjen alle elevene fra kullet ditt, noen skifter adresse, noen skifter navn, så alle klarer vi ikke å spore ved våre enkle søk som vi har tilgang til. Kanskje noen av dere har møteplasser pr idag, enten på sosiale medier eller ute i distriktet, så hjelp oss og hverandre med info - bli med å lag tidenes jubileums-treff :) Det er anledning til å komme på fredag, med overnatting til søndag, og program for helga kommer snart :)
Vel gjennomført Nordisk mesterskap med bronsemedalje til Solør kin-ball klubb. Nå er vi kvalifisert til EM og ser fremover mot nye mesterskap
Solør KIN-BALL klubb er i finalen i nordisk mesterskap
Snart klart for 3.og siste kamp. Kan Bjerkely elevene (Solør2) ta seieren med hjem mot Solør 1 og Team Mojn
Klare for Nordisk mesterskap i Kin-Ball, være med til neste år? Søk på vår Kin-Ball linje.
Da er Budapest gjengen på tur hjem!! Norge her kommer vi!
Goodbye Belfast, we will miss you! Siste kveld på tur. Vi har hatt det helt topp, og avrunder med biff og vaniljepannacotta på menyen! ????
Da var det over for denne gang. Avsluttningsmiddag på båt for gjengen i Budapest!! Vi har hatt en utrolig fin tur, med mange fine opplevelser!! En utrolig flott gjeng å reise på tur med! I morgen vender vi nesa hjem igjen mot Norge og påskeferie! Takk til dere alle som har gjort denne turen så fantastisk! Klem fra Beate og Lena ????
Københavngjengen på hardrock Cafe!
I dag har Budapestgjengen vært på besøk hos spillutviklerne Impossible games og på grottevandring i Pal-Volgyi-barlang grottene! I grotten hadde vi følge av den lokale pusekatten som fulgte oss gjennom hele grottevandringen! ???? vi gleder oss til å spise middag på båt i kveld!!!!
Cookies